Најави се
|

Најава

Ве молиме внесете го Вашето корисничко име и лозинка

Корисничко Име:
Лозинка:
Log In
Почитувани Корисници, Доколку сте наш корисник на услуги, а сакате да ја користите бесплатната услуга за „КОРИСНИЧКА ПОДДРШКА“, Ве молиме, пополнете ги бараните информации за да добиете пристап до порталот
Вашите детали
Прати СМС
Регистрирај се
Почитувани корисници,
Мислењето на корисникот на услугата треба да биде императив во работата на давателот на услугата. Оттука, ќе го цениме Вашето мислење со цел за подобрување на услугите кон Вас преку доставени ЖАЛБИ, ПОФАЛБИ и СУГЕСТИИ за нашата работа.
Жалби, Пофалби и Сугестии
Внесете го Вашето мислење
Горенаведеното мислење Ви го доставувам
Име и Презиме
E-mail
Телефон
Испрати